Senioren Paasontbijt – Woensdag 5 april

Na een paar jaar afwezigheid door corona organiseert winkeliersvereniging Keizerswaard op woensdag 5 april weer het gratis Senioren Paasontbijt voor senioren (65+) uit IJsselmonde en de omgeving.

Voor wie is het gratis Senioren Paasontbijt?

Eenzaamheid onder senioren (65+) is een urgent en helaas ook groeiend probleem. Winkeliers van winkelcentrum Keizerswaard willen graag iets terugdoen voor deze belangrijke doelgroep. Senioren uit IJsselmonde en omgeving zijn van harte welkom, de winkeliers van winkelcentrum Keizerswaard hopen zo dat oude en nieuwe bekenden elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Hoe kan men zich aanmelden voor het Senioren Paasontbijt?

Aanmelden kan via de website van Keizerswaard of haal een aanmeldformulier bij Candyshop, daar staat ook de inleverbox voor de ingevulde formulieren. Aanmelden kan t/m zaterdag 25 maart.

Woensdag 5 april 9.00 – 11.00 uur

Vanaf 9.00 uur kunnen de senioren aanschuiven aan één van de gedekte tafels die in de passages in het winkelcentrum staan. Ze worden dan getrakteerd op een heerlijk vers en zeer compleet ontbijt geserveerd door winkeliers en vrijwilligers die normaal gesproken werken in, met of voor het winkelcentrum.
Het ontbijt wordt geopend rond 9.00 uur en eindigt om 11.00 uur. Men kan de gehele ochtend aanschuiven om samen met andere bewoners uit IJsselmonde een gezellige ochtend vol lekkernijen te beleven.

Voor sommige mensen is het misschien lastig om zelfstandig naar het winkelcentrum te komen en weer naar huis te gaan. Voor deze mensen kan gratis vervoer geregeld worden met Wijkbus Groot-IJsselmonde. Dit kan aangegeven worden op het aanmeldformulier.

Er is ruimte voor ongeveer 350 personen, dus schrijf snel in!